100% Termeszetes & Organikus 100% Termeszetes & Organikus

100% Termeszetes & Organikus

A termekeink nem tartalmaznak tartositoszert!
Ingyenes szallitas Ingyenes szallitas

Ingyenes szallitas

200 RON folotti vasarlas eseten
Gyors szallitas Gyors szallitas

Gyors szallitas

Ha a rendeles sikeresen atvan adva a futar szolgalatnak a rendeles napjan, 24 oran belul a termek onoknel lehet!
Lepjenek kapcsolatba Lepjenek kapcsolatba

Lepjenek kapcsolatba

H - P 9:00-16:00 a 0771076366 telefonszamon

Rolunk

Cegunk egy olyan gasztronómiai irányzatot probal kovetni amely célja a paleolit kori táplálkozás reprodukálása a mai viszonyok között. Mivel alkalmazása inkább életstílus, mint alkalmi diéta, így leginkább étrendnek tekinthető. Habár a különböző irányzatok hasonló alapokra épülnek, de kivitelezésben és elnevezésben mind hazánkban, mind külföldön vannak eltérések, és nincs hivatalosnak tekinthető változat. Célja az úgynevezett civilizációs betegségek elkerülése, mint egyes érrendszeri betegségek (stroke, ischaemia), 2-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, elhízás.
A saját fejlesztésű, Szafi termekek garantáltan gluténmentesek, tejmentesek, szójamentesek, nem tartalmaznak tojást és szóját sem, paleo és vegán étrendbe is beilleszthetők.

Az itt található lisztkeverékek csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, az édes lisztkeverékek hozzáadott cukortól mentesek. Kínálatunkban található lisztkeverék mind az édes, mind a sós ételek, sütemények, kenyerek készítéséhez, továbbá a hagyományosan kelt tésztával készülő receptekhez fejlesztett, nyújtható lisztkeverék is.

Legyen szamodra NEMCSAK EGY NAP HANEM A MAI NAP !!!